Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verdachten steekpartij nog twee weken vast

Toegevoegd: 06-08-2019, 17.26 uur
De neergestoken man heeft het ziekenhuis inmiddels weer verlaten.
De neergestoken man heeft het ziekenhuis inmiddels weer verlaten.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De twee mannen die zondag werden opgepakt in verband met de steekpartij in het centrum van Breskens blijven beiden nog zeker 14 dagen vastzitten. Dat heeft de rechtbank in Middelburg vandaag besloten.

De politie trof zondag rond 04.30 uur na een melding van een steekincident een gewonde man aan bij de Mercuriusstraat. Deze 19-jarige inwoner van Breskens werd vervolgens voor verdere behandeling per ambulance naar een ziekenhuis in België gebracht. Maandagochtend meldde de politie dat de man het ziekenhuis inmiddels weer had verlaten.

Na de steekpartij arresteerde de politie twee mannen van 19 en 25 jaar oud uit Oostburg. Zij werden vandaag voorgeleid en besloten is dat zij 14 dagen langer vast moeten zitten, zo meldt het Openbaar Ministerie (OM).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750