Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op boerenerf Zoutelande

Toegevoegd: 06-08-2019, 18.30 uur - Update: 11-08-2019, 17.46 uur
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - In Zoutelande is dinsdag aan het begin van de avond iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeval op een boerenerf.


De melding van het ongeluk, waarbij sprake zou zijn geweest van een beknelling, kwam rond 17.45 uur binnen vanuit de Baaiweg. Na de melding werden de tankautospuit van de brandweer Zoutelande, het hulpverleningsvoertuig van de brandweer Middelburg, twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter is rond 18.15 uur geland op een weiland tegenover het erf waar het ongeluk gebeurde. Ongeveer 20 minuten later werd de gewonde op een brancard naar de helikopter gebracht. Het slachtoffer is vervolgens door de lucht naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Vanwege de hulpverlening was een deel van de Baaiweg enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren