Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Arrestatie na steekpartij in Zaamslag

Toegevoegd: 07-08-2019, 21.29 uur - Update: 07-08-2019, 22.12 uur
Door: Roland de Jong / Provicom

ZAAMSLAG - In Zaamslag is woensdagavond een man gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één verdachte aangehouden.


De melding van het steekincident in de Wilhelminastraat kwam rond 20.15 uur binnen. Naast de ambulancedienst werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Toen deze boven het eiland Tholen vloog, werd de komst van de helikopter echter weer gecanceld. De gewonde man is per ambulance afgevoerd. Over de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Volgens een getuige is een vrouw geboeid afgevoerd in een politiewagen. De politie bevestigt de arrestatie en geeft aan dat er vermoedelijk sprake is geweest van een incident in de relationele sfeer. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en heeft daarom een plaats delict ingesteld. De technische recherche doet inmiddels onderzoek. Ook een hondengeleider is met zijn diensthond ter plekke geweest om een spoor te volgen.

Rond 22.00 uur was de straat nog steeds afgezet. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren