Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vijftien boetes voor illegaal kamperen

Toegevoegd: 08-08-2019, 00.02 uur
Vijftien boetes voor illegaal kamperen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Tijdens een controle op illegaal overnachten zijn afgelopen weekeinde in de gemeente Veere in totaal 15 bekeuringen uitgedeeld.

Gemeentelijk opsporingsambtenaren controleerden in de nacht van zaterdag op zondag. Overnachten in een auto of camper in de gemeente Veere is verboden op openbare plaatsen tussen 20.00 en 06.00 uur. Gedurende de zomermaanden wordt extra gecontroleerd. Een boete voor illegaal overnachten kost 140 euro.

Het overnachtingsverbod wordt kenbaar gemaakt middels borden. In overleg met het Waterschap Scheldestromen bekijkt de gemeente Veere nog wel of in Domburg en Westkapelle extra verbodsborden kunnen worden geplaatst.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mieke (17-8-2019 om 23:18)
Ben benieuwd . vanavond rond 8 uur stond de eerste er weer al !was het eenmalig dat de politie controleert? Tis om te lachen !
Willem (8-8-2019 om 19:08)
Camper van tienduizenden euro,s , maar een paar tientjes voor de camping kan er niet af.