Weerbericht:
Eerst lokaal dichte mist, verder zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Discoganger camping mishandelt beveiligers

Toegevoegd: 08-08-2019, 10.38 uur
Discoganger camping mishandelt beveiligers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Een 19-jarige man uit Doetinchem is vannacht in Scharendijke aangehouden omdat hij twee beveiligingsmedewerkers had mishandeld.

De man werd rond 01.00 uur door een beveiliger uit een campingdiscotheek aan de Kuijerdamseweg gezet omdat hij met bier gooide. De discoganger reageerde agressief en gaf de medewerker van de beveiliging een vuistslag op zijn gezicht.

Een andere beveiliger schoot te hulp en pakte de jongeman vast. De verdachte verzette zich en gaf ook deze beveiliger een flinke klap tegen het gezicht. Ook spuugde hij naar hem. Agenten hebben de man aangehouden en overbracht naar het cellencomplex Torentijd.

De beveiligers doen aangifte van de mishandeling. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (8-8-2019 om 11:46)
Laat hem de rest van zijn vakantie maar lekker zitten en daarna met een flinke boete naar huis!