Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt op verdenking van heling

Toegevoegd: 08-08-2019, 10.41 uur
Man opgepakt op verdenking van heling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - Een 53-jarige man uit Oudenbosch is woensdagavond in Waarde aangehouden op verdenking van heling. Hij had in zijn aanhangwagen koperen leidingen liggen die vermoedelijk waren gestolen, zo meldt de politie.

Agenten zagen de man rond 20.00 uur over de A58 rijden. Hij viel op omdat de aanhanger achter zijn auto slingerde. De bestuurder bleek ook geen veiligheidsgordel te dragen en daarom werd hij aan de kant gezet voor een controle.

In de te zwaar beladen aanhangwagen lagen koperen leidingen/kabels. De agenten kregen tijdens het stellen van vragen aan de man over de lading het vermoeden dat deze weleens van diefstal afkomstig zouden kunnen zijn. Ze hielden de man daarom aan voor heling.

De verdachte bleek ook nog een straf van 34 dagen te moeten uitzitten. Hij is overgebracht naar een cel. De politie doet verder onderzoek.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750