Fietsers ten val Moolweg Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 08-08-2019, 15.42 uur

Fietsers ten val Moolweg Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Bij een verkeersongeval tussen twee fietsers is woensdag in Burgh-Haamstede één van beiden gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op de Moolweg. Volgens de politie raakten de fietsers elkaar met de schouder en kwamen zij hierdoor allebei ten val.

De ambulancedienst heeft één van de fietsers, een vrouw, overgebracht naar het ziekenhuis. Ze mocht na behandeling weer naar huis. De andere fietser bleef ongedeerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
June (8-8-2019 om 16:57)
Niet verwonderlijk. Er wordt daar onwijs gescheurd en ingehaald door vooral oudere mensen op een elektrische fiets. Ze halen in waar het niet kan, remmen niet...en het is daar zo onwijs druk.