Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Kind opent autoportier: fietser gewond

Toegevoegd: 08-08-2019, 15.45 uur
Kind opent autoportier: fietser gewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Door het openen van een portier van een auto is woensdag in Middelburg een fietser gewond geraakt.


Een kind opende volgens een woordvoerster van de politie plotseling één van de autodeuren toen over de Koudekerkseweg een fietser reed. Deze kwam ten val en liep verwondingen op.

De fietser is ter plaatse behandeld door een medewerker van de ambulancedienst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (8-8-2019 om 17:35)
Kijk eens hoeveel ongelukken door Onoplettendheid van een ander, Fietsers en Bromfietsers ,de dupe worden op de wegen en Fietspaden. Waarom komt daar niet eens meer aandacht voor?. Deze keer komt door een kind maar de ouders zijn daar verantwoordelijk voor. Dan weer bij de Bloemenlaan,sGravenpolder .Enz Enz. Natuurlijk moeten Fietsers en Bromfietsers zelf ook beter uitkijken maar zij zijn zelf het slachtoffer van niet opletten.[Vele Wielrenners zijn vaak een apart geval ,vele racen overal door heen.] De sterkste heeft nooit wat of ze moeten tegen een boom of andere auto botsen. Dan is het ineens heel erg en staat het GROOT in de krant.
Hermen Mulder (8-8-2019 om 17:05)
Rottige samenloop van omstandigheden. Kinderslot vermoedelijk vergeten?
Bumper: (8-8-2019 om 16:11)
hoop dat de fietser snel hersteld, en dat er naar het kind verwezen wordt is een beetje flauw , de bestuurder die is verantwoordelijk voor zijn inzittende en zeker als ze minderjarig zijn. bumper:
Cookie-instellingen beheren