Snorfietser aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 08-08-2019, 15.49 uur

De scooterrijder is per ambulance afgevoerd.
De scooterrijder is per ambulance afgevoerd.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een snorfietser is donderdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto in Vlissingen.

Het slachtoffer reed op een scooter en werd rond 14.05 uur aangereden door de bestuurder van een personenauto. Het ongeluk gebeurde bij de kruising van de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan. Voor de scooterrijder werd een ambulance opgeroepen. De gewonde is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft de snorfiets meegenomen. De automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen. De oorzaak van de botsing is vermoedelijk een voorrangsfout geweest.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RaceMonster (9-8-2019 om 16:59)
@Jos Daar ben ik het mee eens ze rijden zo genoegen met 35 kmh de scooter en scheuren aan verkeerde kant hier en niet alleen in deze omgeving . opvoeren op eigen risico. Maar ach wat kun je er aan doen sommigen scooter dealers zaken staan toe om opvoeren en sommigen houden zich aan hun limit wat mag. Paar maanden geleden las ik ook op deze plek weer voorrangs foutje tussen dan om twee auto's pffff als ik hier woonde zou ik rijdend scooter die kruising liefs vermijden en liever omrijden of als nog wachten tot ik voorrang krijg liever auto eerste laten gaan dan schade .
PandaRacerChillPill (9-8-2019 om 16:48)
@vlissinger wie zegt er dat de scooter uberhaupt fout was? Misschien zat de scooter wel op de voorrangsweg en wilde de auto oversteken. Voorrang aan rechtdoor gaande verkeer en zodra je voor haaien tanden staat aan kruisende bestuurder ;) altijd horizon veruit kijken mmvoor brommer als de auto .Wellicht lijkt het alsof de scootee overstak . tijd voor rij her examen. Ik krijg ook in verschillende straten voorrang omdat ik pas neem als die gene auto stopt er zitten genoeg tussen die willen graag stoer tussen gelippen dus ach .Was flinke schade bij zwarte auto dus dat zegt voor mij genoeg. Dat is mijn mening en mag je het mee doen. Nogmaals sterkte voor scooter..
Jos (9-8-2019 om 11:40)
Ik zou als ik scooter zou rijden ook overdag m'n licht aan zetten. Automobilisten zien ze nu vaak net te laat aankomen,ook vanwege de snelheid waar ze mee rijden.....harder dan 30kmh. Valt me ook vaak op dat er aan de verkeerde kant van de weg gereden wordt,af en toe schrik ik me ook het apelazerus als er weer eentje van de verkeerde kant aan komt racen ....
vlissinger (9-8-2019 om 09:10)
@PandaRacerChillPill wie zegt er dat de auto uberhaupt fout was? Misschien zat de auto wel op de voorrangsweg en wilde de scooter oversteken. De auto kon natuurlijk niet daar zijn auto laten staan en parkeerde hem even in de zijstraat... Wellicht lijkt het alsof de auto overstak maar aannames maken is makkelijk vanachter een schermpie
Bewoner (8-8-2019 om 22:00)
Valt nog mee dit, pas de 2e keer deze week. Zoals ze hier rijden verwacht ik er dagelijks wel meerdere. Zo ook met die halve tammen die hier met hun scooter/brommer door de brandgangen achter het huizenblok scheuren. Dus al met al is dit slechts het topje van de ijsberg, ik durf te wedden dat oom agent hier met een middagje surveileren de schatkist weer aardig weet aan te vullen.
PandaRacerChillPill (8-8-2019 om 21:08)
Sterkte voor scooter, auto in zwart komt er wel makkelijk mee weg zonder boete e.d. als of niets is gebeurd door voorrangs foutje. Is niet de eerste keer op dat plekje ongeval pfff