Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Microfoon en camera in knuffelbeertje 2-jarige

Toegevoegd: 08-08-2019, 20.59 uur
Bij het openmaken van het beertje bleek dat er een camera met microfoon in verborgen zat.
Bij het openmaken van het beertje bleek dat er een camera met microfoon in verborgen zat.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZUIDZANDE - Op de rommelmarkt in Zuidzande heeft een onbekende man woensdag een 2-jarig kindje een knuffelbeertje gegeven waarin bij nadere inspectie een kleine verborgen camera en microfoon werden ontdekt. Dat meldt de politie.


Volgens de politie liep een jong gezin met hun kind over de rommelmarkt toen de man hen aansprak en aangaf het kind erg lief te vinden en hem/haar daarom een knuffelbeertje te willen geven. "Later op de dag en bij nadere inspectie van het beertje hadden de ouders het vermoeden dat er iets hards in de knuffel verstopt zat. Bij het openmaken van het beertje bleek dat er een klein formaat camera met microfoon in verborgen zat. Het neusje van het knuffelbeertje bleek de lens te zijn van de camera", zo vertelt de politie.

De ouders hebben direct contact gezocht met de politie. Die doet inmiddels onderzoek. De politie waarschuwt voor soortgelijke situaties en raadt mensen aan om gratis gekregen knuffels goed na te kijken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
haagse hopjes (9-8-2019 om 16:16)
Henk hopjes heeft wel een punt met zijn smartphone, reken daar ook bij die handige assistenten zoals alexa en siri die niets anders doen dan 24/7 afluisteren. Maar ja, zelf iets uitzoeken is te moeilijk voor de moderne mens dus geeft die zijn totale privacy maar op door bij de ula op "accept" te drukken.
Bram (9-8-2019 om 15:16)
@ouders word volwassen. Doe ff een beetje normaal als dat mogelijk is. Als jij kinderen heb en je voed ze zo op als je hier verkondigd heb ik echt medelijden met ze. Wij worden zo vaak aangesproken omdat ze onze kids mooi lief of leuk vinden. I am blessed dat is wat ik denk. Niet aan een pedofiel. De tijd dat ze snoepjes zonder onderbroek onder een lange jas lopen is wel voorbij hoor. Kijk eerder uit als je de Kids op internet laat. Maar ga ze niet onnodig bank maken. De wereld is ziek dat klopt maar laat je er niet in mee slepen.
P (9-8-2019 om 10:26)
“Erg lief te vinden” het is geen huisdier, rare praat.
Henk Hopjes (9-8-2019 om 09:03)
Voordat iedereen van het ergste uitgaat, ik denk dat de man niet op de hoogte was van het feit dat de beer een babyfoon was. Het bericht op nos.nl stelt dat er geen batterijen in zaten. Overigens, als mensen zich zorgen maken of er geen vreemden naar hun kinderen kijken of luisteren, zouden ze zich meer zorgen moeten maken om de tablets en telefoons die hun kinderen gebruiken.
john (9-8-2019 om 08:46)
Onze lieve Heer heeft rare kostgangers ,hoe ziek kan je zijn ,
Ouders wordt volwassen (9-8-2019 om 06:08)
Als een vreemde mij aan zou spreken dat mijn kind zo lief was dacht ik gelijk aan pedofielen. Anderen leven nog in een droomwereldje van gratis giften van vreemde mannen.