Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Vlam in de pan Nieuwerkerk, baby onderzocht

Toegevoegd: 09-08-2019, 11.55 uur
Voor de zekerheid is een pasgeboren baby nagekeken door de ambulancedienst.
Voor de zekerheid is een pasgeboren baby nagekeken door de ambulancedienst.
© Foto: Brandweer Oosterland
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - In een woning in Nieuwerkerk is donderdagmiddag de vlam in de pan geslagen. De schade bleef beperkt. Wel heeft de ambulancedienst voor de zekerheid een baby onderzocht.


Het incident vond tegen 17.00 uur plaats in een huis aan de Kerkring. De bewoonster had zelf de pan al van de kookplaat gehaald en ook had ze zelf de kookplaat uit weten te schakelen. De brandweer van Oosterland kon daarom zonder spoed ter plekke gaan en alleen een nacontrole was nodig. Met behulp van de warmtebeeldcamera werd geconstateerd dat er geen sprake was van brand.

De brandweerlieden hebben de benedenverdieping geventileerd. Voor een pasgeboren jongetje is nog wel een ambulance ter plekke gekomen. De ambulancemedewerkers hebben de baby volgens de brandweer gecontroleerd vanwege mogelijk ingeademde rook.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750