Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Arrestaties voor diefstal inventaris vakantiehuis

Toegevoegd: 10-08-2019, 10.12 uur
Arrestaties voor diefstal inventaris vakantiehuis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op een vakantiepark in Breskens heeft de politie vrijdagmiddag zes personen aangehouden die er van worden verdacht de inventaris uit een vakantiehuisje te hebben gestolen.


De zes werden rond 16.45 uur aangehouden door beveiligers van het park. De verdachten zouden onder meer een televisie, keukengerei en bedlinnen hebben meegenomen. De spullen werden aangetroffen bij de verdachten en vervolgens in beslag genomen. De beveiligers droegen de personen over aan de politie. Die bracht ze naar een politiecellencomplex.

De verdachten zullen vandaag verder worden gehoord. Het gaat om vier mannen van 38, 48, 55 en 60 jaar oud en om vrouwen van 24 en 42 jaar oud. Ze zijn afkomstig uit Rotterdam en Dordrecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren