Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man rijdt zonder rijbewijs en toont vals exemplaar

Toegevoegd: 10-08-2019, 10.16 uur
Man rijdt zonder rijbewijs en toont vals exemplaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - Op de Hogezoom in Renesse is vrijdag rond middernacht een 33-jarige man uit Zierikzee aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs.


Agenten stonden samen met ambulancemedewerkers bij een mevrouw die van haar fiets gevallen was. Terwijl er nog volop ruimte was om te passeren op de rotonde, vond de man uit Zierikzee het nodig om diezelfde rotonde via de linkerkant op te rijden. Na de rotonde stopte hij om passagiers af te zetten en werd hij aangesproken door één van de agenten. De man toonde vervolgens een rijbewijs.

Uit onderzoek bleek dat het door hem getoonde document vals was en dat de man zelf helemaal niet in het bezit was van een rijbewijs. De 33-jarige verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de nacht heeft doorgebracht. Hij wordt vandaag verder gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (11-8-2019 om 15:05)
Als je met een neprijbewijs rondrijdt ben je zowiezo niet de snuggerste lijkt me.
Rick (10-8-2019 om 14:40)
Slim om zo de aandacht te trekken van de politie, terwijl je beter helemaal niet op kunt vallen...
Kees (10-8-2019 om 12:22)
Vaak loop je tegen de lamp door je eigen stommiteiten. Hier ook. De man kon makkelijk passeren, maar koos ervoor om voor de ogen van de agenten een rotonde links te nemen. Dan vraag je gewoon om een controle
Rien (10-8-2019 om 10:46)
Auto afpakken hé.
Que pro Quo ? (10-8-2019 om 10:27)
Hoe dom ben je dan ? wetende dat je geeneens een rijbewijs hebt voor de ogen van de politie een overtreding maken en dan nog eens rustig stoppen ook ? Is ook merkwaardig want die man die bij vierwegen de zelfde dag voor de ogen van agenten een ongeluk veroorzaakte zonder rijbewijs mocht direct na het afleggen van een verklaring weer vrij, en deze meneer moest vastgezet in een cel ?