Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeluk N57 Vrouwenpolder

Toegevoegd: 10-08-2019, 16.49 uur
Foto 12 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (11-8-2019 om 00:32)
@Hollandse, rare reactie, zo te zien heeft deze duitser niet voldaan aan jouw vooroordeel.
AntiGSM (11-8-2019 om 00:12)
Probleem is ook dat de Duitsers erg bang zijn voor Nederlandse boetes, die zijn hier makkelijk 10x duurder dan in Duitsland. Ander iets; het wordt ook steeds gevaarlijker op de weg voor de "normale" wat lagere auto's. Als je echter tegenwoordig achter zo'n SUV rijdt dan zie je niets meer, vroeger kon je "door" de auto kijken die voor je reed maar tegenwoordig lukt dat echt niet meer. Dan kon je vaak al remlichten zien van wat auto's voor je. Als het nog gekker wordt dan moeten we met periscopen op de auto's gaan rijden als je niet in zo'n lelijk hoog ding wil rijden.
Hollandse (10-8-2019 om 17:17)
Die duitsers zouden een cursus moeten doen! Kunnen niet op onze weten rijden ik raak elke dag zwaar geirriteerd door die slakken op de weg. Remmen voor elke vlieg en korreltje en altijd veel te langzaam.