Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Files door ongeluk N57 Vrouwenpolder

Toegevoegd: 10-08-2019, 16.49 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Een aanrijding op de N57 bij Vrouwenpolder heeft zaterdagmiddag voor flink wat oponthoud gezorgd voor andere weggebruikers.


Rond 14.00 uur vond vlakbij de rotonde Dorpsdijk - Polredijk een kop-/staartbotsing plaats tussen twee personenauto's: één met Nederlands en één met Duits kenteken. Voor één van de betrokkenen moest een ambulanceteam worden gewaarschuwd. De beide auto's raakten beschadigd. Bergingsbedrijf Van Halst kwam ter plekke om te takelen.

Door het ongeluk ontstonden in beide richtingen files. De verkeersdienst van de ANWB meldde in beide richtingen enkele kilometers file en een extra reistijd van meer dan tien minuten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (11-8-2019 om 00:32)
@Hollandse, rare reactie, zo te zien heeft deze duitser niet voldaan aan jouw vooroordeel.
AntiGSM (11-8-2019 om 00:12)
Probleem is ook dat de Duitsers erg bang zijn voor Nederlandse boetes, die zijn hier makkelijk 10x duurder dan in Duitsland. Ander iets; het wordt ook steeds gevaarlijker op de weg voor de "normale" wat lagere auto's. Als je echter tegenwoordig achter zo'n SUV rijdt dan zie je niets meer, vroeger kon je "door" de auto kijken die voor je reed maar tegenwoordig lukt dat echt niet meer. Dan kon je vaak al remlichten zien van wat auto's voor je. Als het nog gekker wordt dan moeten we met periscopen op de auto's gaan rijden als je niet in zo'n lelijk hoog ding wil rijden.
Hollandse (10-8-2019 om 17:17)
Die duitsers zouden een cursus moeten doen! Kunnen niet op onze weten rijden ik raak elke dag zwaar geirriteerd door die slakken op de weg. Remmen voor elke vlieg en korreltje en altijd veel te langzaam.
Cookie-instellingen beheren