Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Auto tegen boom Havenstraat Biervliet

Toegevoegd: 10-08-2019, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Op de Havenstraat in de polder bij Biervliet is zaterdagmiddag een automobilist tegen een boom gereden en vervolgens in een sloot beland.


De eenzijdige aanrijding werd rond 13.50 uur gemeld. Naast de politie en de ambulancedienst werd ook de brandweer met spoed ter plekke gevraagd. Volgens een woordvoerster van de politie is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om het zwaar beschadigde voertuig te takelen. De oorzaak van het ongeluk ie niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nathan (10-8-2019 om 21:41)
@cq :Het zoveelste vooroordeel, hoe zou dat toch komen er zitten toch hersenen in een mens? Of zou je gewoon niks beters te doen hebben en doe je alsof je intelligentieniveau zo bijster laag is dat je geen normale zinnen kan vormen? Of had iemand weer iets op facebook gezet, tja dan heb je alle intelligentie nodig natuurlijk Let wel ik zeg niet dat het daar aan ligt maar het laat wel een trend zien of niet?
cq (10-8-2019 om 17:39)
Het zoveelste eenzijdig ongeval, hoe zou dat toch komen er zit een stuur op een auto. of zou het stuur van de smartphone geblokkeerd hebben , tja dan heb je alle aandacht nodig natuurlijk. Gelukkig geen andere slachtoffers. Let wel ik zeg niet dat het daar aan ligt maar het laat wel een trend zien of niet?
Cookie-instellingen beheren