Meisje belandt in ziekenhuis na alcoholgebruik

Toegevoegd: 10-08-2019, 18.16 uur

Meisje belandt in ziekenhuis na alcoholgebruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Tijdens Mosselrock in Yerseke is vannacht een meisje van 16 dusdanig onwel geworden na overmatig alcoholgebruik dat ze naar het ziekenhuis moest. Dat meldt de politie.

Volgens de politie was het meisje rond 00.30 uur niet goed geworden tijdens het festival. Ze werd in eerste instantie opgevangen door medewerkers van de beveiliging en vrijwilligers van het Rode Kruis maar er bleek ook een ambulanceteam nodig. Het meisje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze is door de politie doorverwezen naar HALT.

De politie hoopt dat het bericht een waarschuwing is voor anderen. “Dit valt niet meer onder het experimenteren met alcohol. Ook geldt dit als waarschuwing aan vrienden en bekenden om voor elkaar te zorgen in plaats van elkaar te blijven voorzien van alcohol”, zo schrijft de politie op Facebook.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (10-8-2019 om 20:55)
Doorverwezen naar Halt, dit is nergens voor nodig, ze doet het zichzelf aan. Ik zou zeggen, volgende keer wat minder drinken dan heb je niet zoveel last, en anders niet klagen maar dragen.