Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje belandt in ziekenhuis na alcoholgebruik

Toegevoegd: 10-08-2019, 18.16 uur
Meisje belandt in ziekenhuis na alcoholgebruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Tijdens Mosselrock in Yerseke is vannacht een meisje van 16 dusdanig onwel geworden na overmatig alcoholgebruik dat ze naar het ziekenhuis moest. Dat meldt de politie.


Volgens de politie was het meisje rond 00.30 uur niet goed geworden tijdens het festival. Ze werd in eerste instantie opgevangen door medewerkers van de beveiliging en vrijwilligers van het Rode Kruis maar er bleek ook een ambulanceteam nodig. Het meisje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze is door de politie doorverwezen naar HALT.

De politie hoopt dat het bericht een waarschuwing is voor anderen. “Dit valt niet meer onder het experimenteren met alcohol. Ook geldt dit als waarschuwing aan vrienden en bekenden om voor elkaar te zorgen in plaats van elkaar te blijven voorzien van alcohol”, zo schrijft de politie op Facebook.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pommeline (11-8-2019 om 14:35)
Eigen schuld dikke bult!!!
Tamara (11-8-2019 om 10:06)
Als je “denkt” stoer te zijn of wat dan ook en geen mate weet te houden dat er een ambulance aan te pas moet komen ben je nog veel te jong om te drinken en zou je van mij de gemaakte kosten voor je domme gedrag zelf mogen betalen. De volgende keer zal er wel met mate gedronken worden
Paul Raas (11-8-2019 om 09:06)
We hoeven allemaal niet schijnheilig te doen,ik ben veertiger en ging vanaf mijn 15e op stap en stond op mijn 16e elke zaterdag en zondag in kiekieris,ik liep elk schuurfeest af en liet geen feestje aan me voorbij gaan. Dat was heel gewoon en ik was niet alleen en ook mijn vrienden waren van deze leeftijd. We gingen op zaterdagavond bij elkaar op de koffie en er werd dan ok een kist bier leeg gedronken. Niks aan de hand,was super gezellig. Er is niemand die ik ken van die periode die er schade van over heeft gehouden,dus gewoon lekker laten doen en bij een flinke kater denk je vanzelf dat doe ik nooit meer. (Tot het volgende feestje). .
Jan (10-8-2019 om 23:41)
Doorsturen naar halt? Ik denk dat ze nu wel weet dat te veel niet goed is. De bemoeienis van de overheid wordt steeds groter. Zij bepalen of je wel of geen alcohol mag drinken voor de 18. Dit behoord een zaak te zijn van de ouders en kind, en niet de overheid. De jeugd moet continu hun id kaart tonen. Iets wat me doet denken aan de jaren 40/45 verschrikkelijk! Nog even dan zoekt de jeugd zelf wel alternatieven, pillen en een witte neus.
Goes (10-8-2019 om 23:36)
Stoer hè, zuipen.
een inwoner (10-8-2019 om 21:29)
Al de onkosten zelf laten betalen .