Man mishandelt verkeersregelaar Steenbergen

Toegevoegd: 11-08-2019, 01.08 uur - Update: 11-08-2019, 15.55 uur

Man mishandelt verkeersregelaar Steenbergen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

STEENBERGEN - Een 50-jarige man uit Nieuw-Vossemeer is zaterdag aangehouden omdat hij bij een wielerronde in Steenbergen een verkeersregelaar zou hebben mishandeld. De man liep licht letsel op.

De verkeersregelaar stond omstreeks 11.45 uur bij de rotonde aan de Zeelandweg-Oost. De man verzocht een naderende automobilist om door te rijden naar de afrit, de snelweg op. De bestuurder leek zich in eerste instantie te schikken in het verzoek, maar gaf even later aan dat hij op de rotonde wilde wachten. Dit was geen mogelijkheid en de verkeersregelaar legde uit dat dit niet kon.

Na een kort gesprek reed de automobilist tegen de benen van de verkeersregelaar aan. Hierna reed de man snel weg. De verkeersregelaar is de automobilist vervolgens achterna gegaan om verhaal te halen. De man uit Nieuw-Vossemeer stapte hierop uit de auto en er ontstond een vechtpartij waarbij de verkeersregelaar licht gewond raakte.

De politie kwam ter plaatse en nam een aangifte op. De 50-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij een verklaring mag afleggen. Ook zijn door agenten meerdere getuigen gehoord. De zaak wordt verder onderzocht.

Correctie: De politie meldde eerder dat de man afkomstig was uit Oud-Vossemeer, maar dat blijkt Nieuw-Vossemeer te zijn. Zo is zondag door de politie bekend gemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (11-8-2019 om 16:59)
Collega heel veel sterkte, want dit gaat niet in koude kleren zitten. Dader hopelijk heeft het restaurant openbaar ministerie voor je het volgende 3 gangen menu in petto: voorgerecht: boete, E380,-+E9,00 adm kosten hoofdgerecht: rijbewijs, 3 maanden ontzegging rijvoegdheid dessert: aso gedrag, EMG cursus DAT HET JE MAG SMAKEN..
Michel (11-8-2019 om 09:53)
Vast laten zitten die handel, tot dat de verkeersregelaar goed is onderzocht of hij geen verdere letsel er van overgehouden heeft. En alle kosten laten betalen. Met daarboven op een flinke hoge boete.
Joris (11-8-2019 om 03:38)
Een raar verhaal. Als de verkeersregelaar de automobilist achterna kon gaan was hij dus niet nodig op de rotonde waar hij het verkeer hinderde, anders kon hij niet zomaar die post verlaten. Zelf een verdachte achtervolgen om verhaal te halen is voor eigen rechter spelen. De verkeersregelaar had de politie moeten bellen en het kenteken van de overtreder moeten doorgeven. Zijn post verlaten is een foute keuze, zo iemand is niet geschikt om als verkeersregelaar te dienen.