Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Overtreders betrapt bij alcoholcontrole Sint-Annaland

Toegevoegd: 11-08-2019, 01.15 uur
Overtreders betrapt bij alcoholcontrole Sint-Annaland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Bij een alcoholcontrole in Sint-Annaland heeft het politieteam Bergen op Zoom zaterdagavond twee personen betrapt op het rijden onder invloed.


De politie controleerde bij de Veilingweg. In totaal werden vijftig blaastesten afgenomen. Twee personen bleken zogezegd meer te hebben gedronken dan toegestaan. De ene bestuurder blies een waarde van 495 Ug/l waar 220 Ug/l is toegestaan. De ander, een beginnend bestuurder, blies 170 U/gl waar 88 Ug/l voor hem de limiet is.

Ook in Steenbergen werd gecontroleerd. Hier werden 35 blaastesten afgenomen. Geen van de gecontroleerde weggebruikers had te veel alcohol op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750