Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Auto rijdt van dijk tegen andere auto

Toegevoegd: 11-08-2019, 01.20 uur
De bestuurder van de auto die van de dijk reed raakte gewond.
De bestuurder van de auto die van de dijk reed raakte gewond.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Bij een ongeval op de Boulevard in Sint-Annaland is zaterdagavond één persoon gewond geraakt. De bestuurder reed in een bocht rechtdoor om vervolgens onderaan de dijk tegen een geparkeerd auto tot stilstand te komen.


Het ongeval gebeurde zaterdagavond even voor half twaalf. De automobilist wilde vanaf de Havenweg de Boulevard oprijden, maar reed in een bocht rechtdoor en reed vervolgens de dijk af. Onderaan de dijk kwam de auto tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Beide voertuigen liepen door het ongeval schade op.

​De bestuurder van het voertuig is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren