Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop in greppel, man gewond

Toegevoegd: 11-08-2019, 01.34 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is zaterdagavond een auto op zijn kop in een greppel beland. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


De auto belandde kort voor 22.00 uur naast de weg bij de Koegorsstraat tussen Terneuzen en Sluiskil. Vervolgens belandde het voertuig een flink aantal meters verder aan de andere kant van de weg in een greppel. Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen om te helpen, maar het slachtoffer zou niet bekneld hebben gezeten.

Bergingsbedrijf Vermaat werd opgeroepen om de auto uit de sloot te trekken. De oorzaak van het eenzijdige ongeluk is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren