Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Groot stuk boom breekt af: flinke klus

Toegevoegd: 11-08-2019, 15.47 uur
Groot stuk boom breekt af: flinke klus
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Brandweerlieden zijn zondagochtend uren bezig geweest om een groot afgebroken stuk van een boom veilig op te ruimen.


De brandweer werd rond 05.50 uur gebeld nadat was ontdekt dat in de Generaliteitstraat een flink stuk van een boom was afgebroken. Daarbij was ook een geparkeerde auto geraakt. De brandweer van Sas van Gent kreeg hulp van de collega's uit Hoek, Terneuzen en Hulst.

Vanuit Hoek kwam een brandweerwagen met een kraan ter plekke. De collega's uit Terneuzen en Hulst leverden hoogwerkers. Volgens de brandweer van Sas van Gent zat de klus er rond het middaguur weer op.

De zomerstorm die dit weekeinde over de provincie trok heeft overigens verder voor nauwelijks overlast gezorgd. In Middelburg waaide in het centrum een antenne bij een schoorsteen los. Bij vakantiepark Marina Beach in Hoek werden enkele takken door de brandweer weggehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750