Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Verkeersregelaar aangereden in Hulst

Toegevoegd: 11-08-2019, 20.23 uur
Verkeersregelaar aangereden in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In het centurm van Hulst is zondagavond een verkeersregelaar gewond geraakt toen hij tijdens zijn werk werd aangereden.


Het ongeluk gebeurde rond 19.10 uur op de kruising van de Gentsestraat, de Gentsepoort en de Frans van Waesberghestraat. Volgens de politie reed een auto tegen de benen van de verkeersregelaar. Over de aard en de ernst van het ontstane letsel is niets bekend. Er werd een ambulance opgeroepen maar of de verkeersregelaar ook naar het ziekenhuis moest, is niet duidelijk.

Vanavond vond in Hulst de presentatie plaats van de ploegen die deelnemen aan de Binck*Bank Tour 2019, een wielerwedstrijd die morgen finisht in Hulst. Vermoedelijk was de verkeersregelaar daarbij betrokken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Juriste (12-8-2019 om 22:58)
Sterkte voor de verkeersregelaar en ik lees niet dat de VR met opzet is aangereden, niet iedereen rijdt VR's met opzet aan. Onwel, lage zon oid ik bedoel maar het kan ook een ongeluk zijn!
Jan de Waal (12-8-2019 om 13:32)
Het wordt met de dag erger. Verkeerssregelaars zijn hard nodig bij evenement.als het zo door gaat is er straks geen persoon meer die dit in zijn vrije tijd dit nog wil doen. Ik ben er zelf ook een en bij de marathon Zeeuws Vlaanderen ben ik ook verantwoordelijk voor de veiligheid van de verkeersregelaar. Hopelijk is het bekend bij de politie wie dit is en hem een flinke boete staat te wachten. en de verkeersregelaar geen blijvend letsel heeft en hij zijn hobby nog wil doen.
Ben (12-8-2019 om 12:10)
Collega sterkte Dader rijbewijs inleveren en NOOIT meer teruggeven Einde oefening.