Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw wil met vals geld betalen op kermis

Toegevoegd: 14-08-2019, 16.56 uur
Vrouw wil met vals geld betalen op kermis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Dinsdagavond is, op de kermis in Goes, een 18-jarige inwoonster van Vlissingen aangehouden door de politie omdat zij ervan wordt verdacht met vals geld op zak te lopen.


De vrouw wilde iets afrekenen bij een van de kermisattracties, maar de exploitant kwam er op tijd achter dat het tientje, waar de vrouw mee wilde betalen, vals was. De politie werd gewaarschuwd. Agenten spraken de vrouw aan en zij toonde hen het geld. Het ging om vier briefjes van tien euro waarop hetzelfde serienummer stond.

Het geld is in beslag genomen en de vrouw is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft zij de nacht moeten doorbrengen. Ze wordt vandaag gehoord over het feit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (16-8-2019 om 08:30)
@Kees Gaat niet over het wapen maar over vals geld......... Lezen !!! Het kind waar jij het over hebt had geen wapen maar een speelgoed pistool
Alfred (16-8-2019 om 08:16)
@Terneuzenaar. Hopelijk blijf je er ook zo laconiek onder als ze jouw met vals geld betalen. Er staat nergens dat deze vrouw schuldig dan wel onschuldig is. Ze zullen dit toch eerst uit moeten zoeken en dat gaan ze echt niet midden in de nacht doen.
Terneuzenaar (15-8-2019 om 22:23)
Stel je verkoopt via internet wat tweedehands spullen en ontvangt hier cash geld voor, niet wetende dat het vals zou kunnen zijn. Dan ben je mooi aan de beurt als je van geen kwaad bewust ben, wie checkt de serienummers of voelt verschil? Belachelijk dat je direct vast zit..
Kees (14-8-2019 om 18:59)
Was dat bij dat kraam waar je een wapen kon winnen? Deze zijn later door de politie in beslag genomen. In Belgiƫ mogen ze dat wel hier niet.