Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf en schadevergoeding voor mishandelingen

Toegevoegd: 14-08-2019, 17.04 uur
Taakstraf en schadevergoeding voor mishandelingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 30-jarige J. van den B. uit Wilhelminadorp is woensdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur plus een voorwaardelijke celstraf van één maand.


Daarnaast moet hij een schadevergoeding van ruim 1900 euro betalen. Er was een gevangenisstraf van acht maanden plus nog een vier maanden voorwaardelijk als stok achter de deur en een totale schadevergoeding van ruim 25.000 euro gevorderd.

In de nacht van 18 juni 2016 mishandelde hij een jonge vrouw en een jaar later werd een andere jonge vrouw -eveneens na een avondje stappen - ernstig door hem mishandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurman (15-8-2019 om 17:24)
Gaat nergens meer over. Zeer triest ons "geweldige" rechtsysteem.
Iemand (15-8-2019 om 00:03)
Dit rechtssysteem moest zich schamen, het is overduidelijk dat deze man niet helemaal 100% is. TBS met dwangverpleging is minimaal nodig, ik heb nu al medelijden met zijn volgende slachtoffer.