Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Twee duikers gewond bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 15-08-2019, 12.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - Twee duikers zijn vanmorgen bij Burgh-Haamstede in de problemen geraakt. Een reddingsboot heeft het duo uit het water gehaald.


Rond 11.30 uur werd het incident gemeld bij de duikplek aan de Plompe Torenweg. Twee reddingsboten van de KNRM zijn ter plaatse gegaan. De duikers waren wel boven water, maar konden niet zelfstandig naar de kant komen. Een reddingsboot heeft de twee mannen aan wal gebracht.

In gereedstaande ambulances zijn de duikers onderzocht. Ze zijn beide naar het ziekenhuis in Goes gebracht omdat ze mogelijk te snel naar de oppervlakte zijn gekomen. De slachtoffers waren wel aanspreekbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren