Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 172 km

Zestien gewonden bij flink ongeluk Deltaweg

Toegevoegd: 15-08-2019, 17.01 uur - Update: 01-10-2019, 23.13 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De hulpdiensten zijn vanmiddag met groot materieel uitgerukt voor een ongeval bij Wilhelminadorp. Volgens de politie zijn er zestien mensen gewond geraakt.


Rond 15.50 uur kwamen er op de Deltaweg (N256) meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Volgens de politie gaat het om een ernstig ongeluk waarbij zestien gewonden zijn gevallen. De brandweer is ter plaatse en heeft één persoon bevrijd uit een auto.

Ambulances brengen de gewonden, waaronder enkele kinderen, naar het ziekenhuis. Ook een traumahelikopter is ter plaatse. Deze brengt ook een gewonde naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de slachtoffers is nog niets bekend.

De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat adviseert mensen om te rijden via de N57 (Walcheren) en de N255 (Noord-Beveland). Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. Verkeersspecialisten van de politie gaan hier ter plekke onderzoek naar doen. Om deze reden zal de weg voorlopig ook nog afgesloten zijn.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (15-8-2019 om 18:02)
Hoe krijgen ze het voor elkaar. Maar het zal weer aan de weg liggen.
Joris (15-8-2019 om 17:51)
Asociale automobilisten denken vaak dat de dubbele doorgetrokken streep slechts decoratie is. Op wegen zoals de Deltaweg is die van levensbelang.
Cookie-instellingen beheren