Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Deltaweg weer open na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 15-08-2019, 21.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - De Deltaweg (N256), die donderdagmiddag werd afgesloten na een ernstig ongeluk, is weer open voor het verkeer. Het politieonderzoek is afgerond.


Rond 15.45 uur vond er een aanrijding plaats tussen vier voertuigen. Eén hiervan kwam in de sloot terecht. Naast meerdere ambulances rukte ook de brandweer uit om een gewonde uit een auto te knippen. Een traumahelikopter landde nabij het incident. Eén van de slachtoffer is met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie zijn er in het totaal zestien gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend gemaakt. De weg werd na de zware aanrijding in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Verkeerspecialisten hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Het wordt niet uitgesloten dat één van de bestuurders op de verkeerde rijbaan terecht is gekomen, waarna er een botsing ontstond. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. De weg kon rond 22.00 uur weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mieke (19-8-2019 om 17:08)
Ik rijd daar vaak. Ik zie nogal eens paniekerig remmen, alsof mensen verrast worden door die verkeerslichten. Misschien dat mensen meer afstand houden als er waarschuwingen zijn voor files.
Terneuzenaar (16-8-2019 om 19:59)
Alleen toerisme al brengt Zeeland 50 miljoen in het laatje, dan mag er best wat terug verwacht worden?! Zeeland word langzaam de costa van Nederland, laten we veiligheid daarom omarmen en dit soort ongevallen tot een minimum proberen te bereiken!
Tim Fakkeldij (16-8-2019 om 10:55)
[email protected] De enige aansluiting op een 130 Km weg is bij Goes ( A58 ) en daar staan echt wel borden om te waarschuwen dat de snelheid omlaag moet. En sorry om dit argument nog te gebruiken bij de afslag naar Wilhelminadorp is wel zwak, als je dan nog niet in de gaten heb dat je 80 Km moet rijden, moet je je rijbewijs inleveren, ben je echt een gevaar op de weg.
Kangoo (16-8-2019 om 10:47)
Wat een gelul allemaal, of je nu van een 130 weg komt en ineens 80 moet rijden, of het feit dat er meer verkeer op de weg zit in zomer seizoen, een bestuurder zou zich eens bezig moeten houden met auto rijden, komt hij/zij ook niet op de verkeerde weg helft.
joep (16-8-2019 om 06:44)
heb hier jaren geleden al eens geopperd om daar matrixborden of andere signalering te plaatsen om voor file te waarschuwen. Ook omdat mensen die van de 130km\u snelweg ineens op een 80 km smalspoor moeten zich moeten aanpassen en vergissingen dus te verwachten zijn. Maar iets plaatsen ? Ho maar. Jaar op jaar ongevallen en de gemeente doet nagenoeg niets. Het wachten is op nog meer dodelijke ongevallen. Ik meen toch dat de overheid ook een verantwoordelijkheid heeft levensgevaarlijke situaties op te lossen.
Jose (16-8-2019 om 00:32)
[email protected] Zou het niet meer aan het rijgedrag van veel mensen kunnen liggen, dan een bredere weg e.d. Je ziet dat je op een één baans weg rijdt pas dan ook je rijgedrag aan. Handen aan het stuur, voor je kijken en af en toe in je spiegels.
Cookie-instellingen beheren