Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandelt en berooft ex-vriendin

Toegevoegd: 16-08-2019, 18.02 uur
Man mishandelt en berooft ex-vriendin
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Donderdagavond is een 33-jarige man uit de gemeente Vlissingen buiten heterdaad aangehouden op het politiebureau voor mishandeling en beroving van zijn ex-vriendin.


Het slachtoffer heeft aangifte gedaan tegen de verdachte. Hij zou haar die avond omstreeks 20.10 uur in de Paul Krugerstraat benaderd hebben voor een gesprek. De vrouw wil dit niet en loopt van hem weg. Omdat dit niet naar de zin is van de verdachte, duwt hij haar al lopend een aantal keer en draait haar arm naar achteren. Ook haalt hij uit haar handtas persoonlijke spullen.

Als een omwonende zich met de zaak bemoeit en de politie belt, loopt de verdachte weg. De persoonlijke spullen neemt hij mee. Het slachtoffer is opgevangen door de melder. De verdachte is later op de avond buiten heterdaad aangehouden en voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750