Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist botst tegen boom

Toegevoegd: 17-08-2019, 14.02 uur
Dronken automobilist botst tegen boom
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Vrijdag aan het eind van de middag heeft op de Schoorse Oudedijk bij Kapelle een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een 37-jarige bestuurder uit Kruiningen is uit de bocht gevlogen en tegen een boom gereden.


Na het ongeval stappen de bestuurder en de bijrijder uit en vluchten een nabijgelegen weiland in. Beide mannen hebben kennelijk een flinke slok op. Na een verwijzing van een getuige vinden opgeroepen agenten de mannen nabij de Kloosterweg.

Rondom de bestuurder hangt een enorme alcohollucht. Hij wordt aangehouden en meegenomen naar het bureau. Ook de 26-jarige bijrijder wordt meegenomen omdat hij zich met de aanhouding van zijn maat blijft bemoeien. Hij heeft hiervoor een bekeuring gekregen en mocht enige tijde later weer naar huis.

Op het politiebureau weigert de verdachte om een ademanalyse te ondergaan. In zijn ophoud cel zet hij schreeuwend en slaand de boel op stelten. Er is geen land met hem te bezeilen en kan vanwege zijn dronkenschap niet gehoord worden. Als hij weer nuchter krijgt hij op een later tijdstip opnieuw de kans om antwoord te geven op vragen van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (17-8-2019 om 15:23)
Weer zo'n aso die bezopen achter het stuur kruipt. En dan nog van zijn smoel geven ook. Rijbewijs in de versnipperaar en een torenhoge boete. Zulke lui kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden.