Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding tussen auto en vrachtwagen

Toegevoegd: 17-08-2019, 17.26 uur
Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.
Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - Bij een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto in Poortvliet is zaterdagmiddag flink wat schade ontstaan. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde rond 15.00 uur op de Paasdijkweg. Een vrachtwagen en een personenauto zijn met elkaar in aanrijding gekomen. De twee inzittenden van de personenauto zijn ter plaatse door de ambulancedienst nagekeken, maar hoefde voor verdere behandeling niet naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen is bij het ongeval eveneens niet gewond geraakt.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse komen om de personenauto weg te slepen. De vrachtwagen is aan de voorzijde beschadigd geraakt, maar kon op eigen kracht zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750