Aanhouding na vechtpartij om meisje

Toegevoegd: 18-08-2019, 18.16 uur

Aanhouding na vechtpartij om meisje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zaterdagavond heeft er een vechtpartij plaatsgevonden op de Klaphekkeweg in Goes. Een 33-jarige man is aangehouden op verdenking van bedreiging en vernieling.

De man is eveneens slachtoffer van geweld. De verdachte heeft kennelijk zijn oog laten vallen op een meisje die echter niets met hem te maken wil hebben. De afwijzingen worden niet geaccepteerd en de man gaat over tot bedreigingen en vernielt daarbij ook een auto. Zijn reactie roept een gewelddadige tegenreactie op van anderen. Er ontstaat een vechtpartij.

De verdachte raakt hierbij flink gewond aan zijn hoofd. Hij is daarvoor behandeld in het ziekenhuis. Het onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld loopt nog. De verdachte is, nadat hij is nagezien in het ziekenhuis, voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m> (20-8-2019 om 14:35)
33- jarige! Meisje of vrouw dat is een groot verschil! Maar nee blijft nee.
Mijn mening (19-8-2019 om 11:33)
33 jaar en nog geen verstand, als het meisje geen omgang wil dan stopt het daar voor hem. Ben wel benieuwd naar de afkomst van dit persoontje.