Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongens rijden op gestolen scooter

Toegevoegd: 20-08-2019, 09.00 uur
Jongens rijden op gestolen scooter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee 14-jarige jongens zijn maandagmiddag aangehouden nadat een agent in zijn vrije tijd hen had zien rijden op een scooter zonder kentekenplaat.


De agent zag de twee rond 14.30 uur rijden over de Noordweg. Hij belde hierop zijn collega's. Toen die ter plaatse kwamen, lieten de jongens de scooter achter en renden zij weg. De politie controleerde de achtergelaten scooter en namen contact op met de eigenaar. Die gaf aan dat het voertuig twee weken geleden gestolen was, maar hij nog geen aangifte had gedaan.

In de omgeving werd vervolgens naar de gevluchte jongens gezocht. Zij werden even later aangetroffen bij de Sir Winston Churchilllaan. De twee Middelburgse jongens werden direct aangehouden en werden overgebracht naar het politiebureau. De eigenaar van de scooter gaat nu alsnog aangifte doen van diefstal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-8-2019 om 08:19)
misschien had hij geen aangifte gedaan omdat hij bedreigd was .er gebeuren daar veel bedreigingen en berovingen door jong tuig .
AD. (20-8-2019 om 10:53)
Volgens mij rijden er in Middelburg en Vlissingen meer gestolen scooters rond dan legale machientjes.
Sjakie (20-8-2019 om 10:52)
Nog geen aangifte gedaan.?? Wat ben je dan voor figuur.