Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Kind aangereden tijdens oversteken Krabbendijke

Toegevoegd: 20-08-2019, 10.56 uur
Kind aangereden tijdens oversteken Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Op de Doelstraat in Krabbendijke is maandagavond een kind gewond geraakt toen het plotseling de weg overstak.


Een personenauto reed rond 19.10 uur over de Doelstraat toen vanuit een tuin bij een woning een kind de straat overstak. De bestuurster van de auto kon niet meer op tijd stoppen en het kind werd geraakt. Volgens de politie werd in eerste instantie overwogen om een traumahelikopter ter plekke te laten komen, maar is deze uiteindelijk toch niet ingezet.

Het kind is zonder spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De automobiliste heeft tegenover politie-agenten een verklaring afgelegd. Ook getuigen legden een verklaring af.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750