Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Veel oponthoud door ongeluk N289 Kruiningen

Toegevoegd: 20-08-2019, 16.40 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen heeft vanmiddag voor flink wat oponthoud gezorgd. Er raakte één persoon gewond.


Op de kruising bij de op- en afrit van de A58 kwamen rond 15.35 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Er ontstond behoorlijk wat schade en de beide voertuigen konden niet meer zelfstandig verder rijden. Eén van de betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt. Deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide auto’s rond 16.30 uur getakeld. Vanwege een vloeistoflekkage werden speciale korrels op het wegdek gestrooid. De politie en weginspecteurs van Rijkswaterstaat en de Provincie Zeeland leidden het verkeer langs het ongeluk. In de tussentijd ontstonden desondanks flinke opstoppingen op zowel de A58 als de N289.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (24-8-2019 om 19:31)
Die kruising is niks mis mee. Geen gebouwen, geen beplanting, gewoon open en vlak. Dus als iedereen zich aan de regels houd en rustig kijkt is er niks aan de hand. Heb je geen zicht omdat er iemand je zicht blokeert wacht je even. Als je weet dat het druk is dan minder je je snelheid. Zo moelijk lijkt me dat niet. Ik weet natuurlijk niet wat er bij dit ongeluk gebeurdt is. Maar ik reageer even op alle zeveraars die het weer eens op de kruising afschuiven
ger (21-8-2019 om 09:33)
goh het ligt weer aan de wegen, volgens mij liggen die er gewoon en als de "MENS" zich nou eens beter aanpast gaat het vast beter....
Walter (21-8-2019 om 09:03)
Vaak is het zo als ik sta te wachten, om overzicht te krijgen i.v.m. verkeer vooral met trucks. als de truck de snelweg draait, dacht ik slim te zijn om daar gebruik van te maken om in krabbedijken te komen, maar ik was niet de enige die er zo over dacht en de auto aan de andere kant van de truck dacht er toen ook zo over, negeerde verdrijving vlakken, dat kwam op het nippertje goed. Dat doe ik dus ook niet meer, dan maar langer wachten. En vinden mede bestuurders het nodig om maar te gaan claxonneren omdat het te lang duurt, en dus dan maar via vluchtstrook te rijden, nemen hoge risico's met bijna ongevallen. Waarom altijd wachten op dodelijke ongevallen, alvorens deze er wat aan gaan doen.
Kevin (20-8-2019 om 22:35)
Rotsituatie, hopelijk goed en vlot herstel voor gewonde(n) Veel verkeer daar, wat van kruiningen komt probeert met 80 nog snel langs de op/afrit naar de zanddijk te kunnen wat daar al link is want stel je voor dat je iemand voor moet laten gaan, dat verkeer vanaf de snelweg naast elkaar gaat staan helpt ook niet mee voor een goed overzicht bij het opgaan van de oude rijksweg, daarnaast wil iedereen als eerst en gunt niemand elkaar geen meter,
Wim (20-8-2019 om 18:12)
Het verbaast mij niet dat hier opnieuw een ongeluk is gebeurd. Na 16.00 is het van alle kanten ( A58 -Rijksweg) zo druk dat een goed overzicht niet mogelijk is. Regelmatig staan er auto’s op de vluchtstrook van de A58 om de afslag Kruiningen/ Yerseke op te kunnen. Er wordt door het lange wachten steeds meer risico genomen door bestuurders om in te kunnen voegen op de Rijksweg. Deze verkeerssituatie zou op korte termijn moeten worden verbeterd. Tijdelijk iemand van de verkeerspolitie hier plaatsen tijdens de spits zou al flink kunnen helpen.
agent (20-8-2019 om 17:44)
Wanneer komt daar eindelijk een rotonde?
Cookie-instellingen beheren