Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder omgekomen bij Scharendijke

Toegevoegd: 20-08-2019, 22.54 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Bij de Brouwersdam tussen Scharendijke en Ouddorp is vanavond een motorrijder om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 20.00 uur op de Brouwersdam Binnenzijde. Het incident werd in eerste instantie gemeld als zijnde in Ouddorp maar later bleek het toch op Zeeuws grondgebied te zijn gebeurd, en wel aan de voet van de dam bij Scharendijke.

Er werden ambulanceteams en een traumahelikopter maar de komst van de helikopter werd geannuleerd toen bleek dat het slachtoffer niet meer te redden was. De politie heeft inmiddels de identiteit van het slachtoffer vastgesteld en diens familie geïnformeerd. De identiteit is echter nog niet naar buitengebracht.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De parallelweg is daarom ter plekke dicht. Rijkswaterstaat heeft samen met de politie en handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland voor een afzetting gezorgd. Bergingsbedrijf Ista zal de motor later vanavond gaan takelen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (21-8-2019 om 12:34)
@ ad....waarschijnlijk om privacy redenen verwijderd...slimpie. @ exportzeeuw....jij hoorde om 22.00 ‘schreeuwende’ motoren, het ongeluk is om 20.00 gebeurd...slimpie. ...als je niks zinnigs te zeggen hebt, zeg dan niks... Heel veel sterkte voor de nabestaanden
AD. (21-8-2019 om 11:17)
Motor ziet er redelijk onbeschadigd uit dus van een aanrijding is volgens mij geen sprake maar hoe dan ook je zult het bericht maar thuis krijgen. Veel sterkte voor de familie.
exportzeeuw (21-8-2019 om 08:03)
heel sneu. gister vond rond de klok van 22 uur vele schreeuwende motoren gehoord.als dit 1 van hun was... die reden als malloten. dit gun je niemand .veel sterkte aan de nabestaanden . p.s die weg zit vol gaten en scheuren,dat ze daar niet eens wat aan doen?!
ad (21-8-2019 om 07:38)
Vreemd dat er geen kentekenplaat op de motor zit....
Cookie-instellingen beheren