Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing auto-vrachtwagen Nieuwdorp

Toegevoegd: 21-08-2019, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Europaweg Noord bij Nieuwdorp is woensdagochtend een automobilist gewond geraakt.


Bij de spoorwegovergang bij de Finlandweg wilde een vrachtwagenchauffeur linksaf slaan. Hij zag daarbij een personenauto over het hoofd. De auto kwam vervolgens via de berm en een fietspad tegen een elektriciteitskast tot stilstand. In de tussentijd reed de auto ook nog door het hek dat langs de spoorlijn staat. Zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen.

In eerste instantie werd de gewonde man behandeld door een rapid responder van de ambulancedienst maar later werd toch ook nog een ambulanceteam opgeroepen om hem naar het ziekenhuis te brengen. Bergingsbedrijf De Moor heeft de personenauto rond 09.40 uur getakeld. Agenten hebben van de vrachtwagenchauffeur een verklaring opgenomen. De vrachtauto had schade aan de voorzijde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren