Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen motorrijder 22 jaar oud

Toegevoegd: 21-08-2019, 10.30 uur
De politie deed dinsdagavond lange tijd sporenonderzoek.
De politie deed dinsdagavond lange tijd sporenonderzoek.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De motorrijder die dinsdagavond om het leven kwam bij een ongeluk in Scharendijke is een 22-jarige man uit 's-Heer Hendrikskinderen. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Het slachtoffer verongelukt rond 20.00 uur toen hij op de Brouwersdam Binnenzijde tussen Scharendijke en Ouddorp reed. Volgens de politie was hij op slag dood. De motor van de man lag een flink aantal meters verder.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Volgens de politie zijn de uitkomsten hiervan nog niet bekend. Nadat het onderzoek ter plekke was afgerond, heeft bergingsbedrijf Ista de motor opgehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacqueline (21-8-2019 om 22:05)
Zo jong nog
Peter (21-8-2019 om 19:06)
Wat een tragisch ongeval, zo jong nog. Heel veel sterkte voor familie en nabestaanden.
Rien (21-8-2019 om 13:06)
22 Jaar en dan op een motor van bijna 200 PK ?? (ik wist niet dat dat mogelijk was). Nogthans heel veel sterkte aan de nabestaanden en R.I.P. beste jongeman.
Cookie-instellingen beheren