Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietsster botst met auto Sint Philipsland

Toegevoegd: 21-08-2019, 11.21 uur - Update: 21-08-2019, 13.48 uur
Fietsster botst met auto Sint Philipsland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Bij een verkeersongeval in Sint Philipsland is dinsdag aan het begin van de middag een fietsster gewond geraakt.

Het slachtoffer reed rond 12.20 uur over het fietspad naast de Provincialeweg/Rijksweg. Ze reed richting de Oostdijk. In dezelfde richting reed ook een personenauto. Toen de vrouw plotseling linksaf sloeg en geen voorrang verleende aan de auto, kon de bestuurder hiervan niet meer op tijd remmen. De auto van de 23-jarige Rotterdammer raakte een wiel van de fiets en de fietsster kwam ten val.

De 64-jarige fietsster uit Sint Philipsland liep lichte verwondingen op. Ze is wel voor controle per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750