Weerbericht:
Morgen geleidelijk meer bewolking, later regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Inval Kruiningen vanwege onderzoek Hrieps

Toegevoegd: 21-08-2019, 11.31 uur
De politie viel vanochtend een woning in Kruiningen binnen.
De politie viel vanochtend een woning in Kruiningen binnen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie-inval vanochtend in een woning in Kruiningen heeft te maken met het onderzoek naar de overval op de organisatie van muziekfestival Hrieps afgelopen mei in Grijpskerke. Ook in Goes werd een doorzoeking gedaan. Dat heeft de politie naar buiten gebracht.


De politie zou rond 06.00 uur een huis aan de Torricellistraat in Kruiningen zijn binnengevallen. Hierbij werd de voordeur vernield. Een woordvoerder van de politie verklaard desgevraagd dat er geen sprake was van een arrestatieteam maar van een instap door het regionale flexteam.

De doorzoekingen vonden plaats onder leiding van de Rechter-Commissaris. Er zijn geen arrestaties verricht. Wel laat de politie weten dat tijdens de huiszoekingen  diverse voorwerpen in beslag zijn genomen die "mogelijk relevant kunnen zijn voor het onderzoek".


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (21-8-2019 om 22:37)
En de klopjacht gaat door.... Slaap lekker sukkels tot snel !
Cookie-instellingen beheren