Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Zeelandbrug weer open na aanrijding

Toegevoegd: 21-08-2019, 17.59 uur - Update: 21-08-2019, 18.25 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - De Zeelandbrug tussen Colijnsplaat en Zierikzee is woensdag in beide richtingen afgesloten geweest vanwege een aanrijding.


Rond 16.45 uur vond aan de zijde van Colijnsplaat een botsing plaats tussen meerdere voertuigen. Na een uitwijkmanoeuvre kwamen een personenauto, een bestelbusje en een bestelbus met elkaar in botsing. Vanwege het ongeluk werd de brug tijdelijk volledig afgesloten.

De ambulancedienst is ter plekke geweest maar geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis. Het busje en de auto worden op dit moment getakeld. De bestelbus kan zelf verder rijden. Rond 18.15 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald Bek (22-8-2019 om 06:21)
Waarschijnlijk wederom lekker zitten appen of iets anders met die telefoon. Als taxichauffeur zie ik dit zeeeer regelmatig, gek genoeg vaak op zeelandbrug, En nog meer wanneer hij heeft dicht gestaan, nog ff dat berichtje afmaken of lezen.
Peter (22-8-2019 om 06:15)
Zo'n busje komt mij ook bekend voor...kwam deze week in de 60 km zone bij Colijnsplaat met een enorme snelheid voorbij razen .
Ongeluk (22-8-2019 om 00:01)
Piedro is op de hoogte? Gezien de rijen auto's op de foto viel de filevorming mee. Niemand mee in de ambu gelukkig! Waarschijnlijk geen onwelwording dus. Schade is ook niet van een volle snelheid gelukkig. Waarschijnlijk beter opletten volgende keer. Maar... ik was er gelukkig ook niet bij! Sterkte aan beide chauffeurs.
Ronald (21-8-2019 om 23:07)
Vanmorgen werd ik door een busje in de bebouwde kom van grijpskerke ingehaald door zo'n busje. Ik hield in voor de verkeersdrempel ter hoogte van het kerkhof. Hij ging met meer dan 50 over de drempel. Een tegenligger net ontwijkend. En nu zie ik dit bericht. Goede reclame.
camiel (21-8-2019 om 20:14)
Ja Piedro, Wat een frontale botsing met onverwachte files te maken heeft, een te korte volgafstand en de achterliggende wegen is mij niet duidelijk. Frontale wil zeggen met de neuzen op elkaar. Dus niks met te dicht op elkaar, files enz. Gewoon dat er 1 op de verkeerde weghelft is gekomen. Oorzaak is vaak niet met rijden bezig zijn maar met iets anders (cd wisselen, telefoneren, appen, of gewoon onwel worden). Lezen is ook een kunst.
de (st)rijder (21-8-2019 om 19:52)
óf misschien een veel te langzaam rijdende badgast (meestal met wit kenteken) in willen halen om wat eerder thuis te zijn (actie is niet geslaagd dus...) Maar afijn, ik was er niet bij dus ik schrijf ook maar wat...
Cookie-instellingen beheren