Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Vermist meisje (12) in gracht Middelburg

Toegevoegd: 21-08-2019, 23.13 uur - Update: 21-08-2019, 23.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 12-jarig meisje dat werd vermist is woensdagavond zwemmend aangetroffen in een gracht in Middelburg. Ze is door de brandweer op de kant gehaald.


Via Burgernet werd rond 21.45 uur de vermissing van het meisje gemeld. Een kleine twintig minuten later werd gemeld dat er iemand te water was geraakt bij de Roozenburglaan in de wijk Dauwendaele. Deze locatie werd tijdens het aanrijden van de hulpdiensten bijgesteld naar Achter de Houttuinen in het centrum van de stad.

Het meisje bleek in de buurt van de Seisbinnenbrug te zwemmen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland weigerde het meisje uit het water te komen en werd daarom de brandweer ingeseind. Uiteindelijk werd ze rond 22.30 uur door brandweerlieden van de waterongevallenploeg aan de kant gehaald aan de zijde van de Penninghoeksingel.

De politie heeft het meisje naar de ambulance gebracht. Ze is vervolgens ter plaatse behandeld totdat ze rond 22.50 uur per ambulance kon worden afgevoerd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (24-8-2019 om 01:33)
@Jose, Ja een meisje van 12 volgt een studie en zuipt, slikt & snuift zich helemaal de tyfus:)............... Het kind was 12, waarschijnlijk speelde er wat anders
Tim (23-8-2019 om 23:33)
@ Jose. Gezien de omschrijving van het nieuwsbericht is uw reactie nergens op gebaseerd en kan betrokkenen en familie onnodig kwetsen. U weet oorzaak van het gebeuren niet. Een reactie zoals die van u is absoluut niet passend en staat los van het artikel. Het is in zo'n geval beter te zwijgen zeker als het minderjarige betreft.
Jose (22-8-2019 om 23:38)
Het nieuwe studiejaar is, als ik het zo volg in de media iets te uitbundig gevierd in Middelburg, naar mijn mening. Vechtpartijen een zwemmend meisje, erg lang heel onrustig in de stad. De hulpverleners hebben het erg druk gehad.En dat zeer waarschijnlijk omdat er verschrikkelijk veel is gezopen en geslikt. Ik hoop dat ze allemaal vreselijk koppijn hebben misschien leer je er dan iets van.
Cookie-instellingen beheren