Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Boetes voor voeten op stoelen in de trein

Toegevoegd: 21-08-2019, 23.44 uur
Boetes voor voeten op stoelen in de trein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het mag natuurlijk niet, maar loop door een gemiddelde trein en je komt het regelmatig tegen: mensen die hun voeten op de stoelen leggen. De politie bekeurde woensdag diverse van zulke overtreders.


De dienst Infra ZuidWest van de Landelijke Eenheid van de politie surveilleerde woensdag tussen Vlissingen en Goes. In totaal werden zeven personen bekeurd die met hun schoenen op de banken zaten. De zeven zullen allemaal 95 euro boete en 9 euro administratiekosten moeten betalen.

De politie schreef overigens ook nog twee bonnen uit voor personen die rookten op het station terwijl dat daar niet mocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
a (22-8-2019 om 00:12)
Goed zo... erger me ook altijd wezenloos aan zulke onbeschofte mensen of kinderen
Koos P. (22-8-2019 om 00:11)
Soms denk je: veel gekker zal het niet worden. En dan lees je dit nieuws.
Rico (21-8-2019 om 23:51)
Ja onschuldige mensen bekeuren om kleine dingen is natuurlijk belangrijker dan die verkrachtingszaken oplossen.. Prioriteiten stellen...