Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor voeten op stoelen in de trein

Toegevoegd: 21-08-2019, 23.44 uur
Boetes voor voeten op stoelen in de trein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het mag natuurlijk niet, maar loop door een gemiddelde trein en je komt het regelmatig tegen: mensen die hun voeten op de stoelen leggen. De politie bekeurde woensdag diverse van zulke overtreders.


De dienst Infra ZuidWest van de Landelijke Eenheid van de politie surveilleerde woensdag tussen Vlissingen en Goes. In totaal werden zeven personen bekeurd die met hun schoenen op de banken zaten. De zeven zullen allemaal 95 euro boete en 9 euro administratiekosten moeten betalen.

De politie schreef overigens ook nog twee bonnen uit voor personen die rookten op het station terwijl dat daar niet mocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (26-8-2019 om 13:32)
Als je om je heen kijkt zie je vaak dat sommige mensen meer voeding dan opvoeding genoten hebben Het is goed dat daarom wordt opgetreden..
JaPo (26-8-2019 om 11:37)
Gewoon sportief zijn: accepteren betalen en niet meer doen
Hein H (25-8-2019 om 19:56)
Geweldige actie. Ik zou willen dat ze nog veel vaker controleerden. Heel veel rokers op perrons en vaak idd mensen met voeten op bank. Complimenten
bram goeree (25-8-2019 om 10:29)
heksenjacht nog niet klaar,de NS verkoopt WEL schone zitplaatsen ,maar wanneer er van die asociale type's er hun vuile poten op leggen dan zijn ze niet meer schoon .ligt dus niet aan de NS.en dat er hier zoveel op gereageerd wordt bewijst dat steeds meer mensen hufterig gedrag niet meer accepteren en terecht .dit is dus geen burgertje pesten maar corrigerend optreden .wanneer je niet met je vuile poten op de zitting zit is er niks in de weg en wordt je ook niet bekeurd
Heksenjacht nog niet klaar ? (25-8-2019 om 09:45)
Allemaal fatsoensrakkers hier die verder de ogen sluiten voor echt belangrijke misstanden. ZItten die ooit wel eens in de trein trouwens of is dit wat het lijkt, gewoon afreageren in de sociale media ? Ook dat is niet bepaald een goede sociale gedraging maar voor diegenen die wel even zullen oordelen dat die voeten dan maar moeten worden afgekapt o.i.d. is dat normaal denk ik zeker ? Ondertussen 33 reacties op dit onderwerp, zoveel halen verkrachters, drugslabs stelende ambtenaren (van de NS) en jeugdbendes bij elkaar nog niet. Het is duidelijk waar hier de sociale prioriteit ligt. Burgertje pesten en tegen elkaar opjennen, want dat is pas fatsoen hebben..Je kan ook gewoon staan in de trein, want (schone)zitplaatsen verkoopt de NS niet....
Marcel (25-8-2019 om 08:44)
Uit veel reacties leid ik af dat velen denken dat de politie in de trein hier op let en terecht beboet maar dat is niet zo het is de spoorwegpolitie die deze boetes uitdeelde, dit zijn boa's die alleen in de trein of op station opereren.