Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijverbod voor automobilist onder invloed drugs

Toegevoegd: 22-08-2019, 14.49 uur
Rijverbod voor automobilist onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een automobilist heeft woensdagavond in Zierikzee een rijverbod opgelegd gekregen nadat hij was betrapt op het rijden onder invloed van drugs.


Agenten controleerden de 44-jarige automobilist uit Zierikzee in de Mulockstraat. Uit een speekseltest kwam naar voren dat de man amfetamine en cocaïne had gebruikt. Een arts van de GGD heeft bloed afgenomen zodat de exacte waarde bepaald kan worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

De man kreeg een rijverbod van 24 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (23-8-2019 om 09:32)
Vergeet nog te vragen, hoe zit dit nou wanneer word je rijbewijs ingenomen en wanneer rijontzegging. Kan iemand daar een zinnig antwoord op geven? Dus niet zoals onderstaande reacties zomaar onzin uit kramen.
Bram (23-8-2019 om 09:31)
Beste Rien, Zou je mij aub kunnen uitleggen waar hij sigaretten koopt met wiet erin? Die wil ik ook. Of was het een jiont in ze mond, met wiet erin? Kan je mij dan ook even precies uitleggen wat er dan (door schade en schande) precies kan gebeuren als je dit gebruikt tijdens het rijden? Of weet je eigenlijk helemaal niet waar je over praat? Of praat je gewoon mee met de meute die ook van niks weet en zich laat leiden door een stelletje apen in een 3 delig pak? Dan kan je dat gewoon eerlijk zeggen hoor.
Like (22-8-2019 om 21:44)
Goed bezig politie! Hopelijk houd de rechter zijn rijbewijs!
Piet wiet (22-8-2019 om 17:38)
Rien, als je een beetje jezelf verdiept in de materie, juist door wiet gaan mensen voorzichtiger rijden, al die eikels met drank of coke worden overmoedig en zijn niet in staat tot het fatsoenlijk besturen van voertuigen. ;)
Rien (22-8-2019 om 16:21)
Haha, mooi, weer eentje.. Ik reed gistermiddag op de motor vanuit Zonnemaire, reed er een in een oude witte Polo voor me met een peuk in zijn bek, raampje open en grote wietdampen uit de auto. Ik heb hem ingehaald en eens goed aangekeken (de sukkel dacht zeker dat ruikt niemand) Ik dacht, ach laat maar (beste is niet op reageren, maar bijvoorbeeld kenteken doorgeven o.i.d.) hopelijk komt hij er zelf (door schade en schande) een keer achter waar hij mee bezig is.