Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing met vrachtauto

Toegevoegd: 22-08-2019, 16.12 uur
Foto 11 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ira (24-8-2019 om 00:40)
@de monsters, waar slaat die reactie nou weer op. Ten eerste wie zegt dat de vrachtwagenchauffeur niet fout was en ten tweede het is niet eens een racemotor. Ik ken de betreffende persoon niet, maar wat heeft die aan zo’n reactie. 90% van de automobilisten zit op zijn telefoon. Laten we daar eens iets aan doen.
de monsters loslaten op de bevolking (23-8-2019 om 12:09)
allemaal stoere jonges op hun racemotoren, je blijft ze van de weg schrapen. verbied gewoon van die aso producten zoals racemotoren want dat vermogen en die snelheden waar die voor gemaakt zijn mag men helemaal NERGENS in het openbaar rijden. de verkoop van die motoren is gewoon een aanzet tot crimineel gedrag maar de overheid keurt dit gewoon goed en laten de racemonsters los op de normale bevolking die zich wel aan de regels wil houden.