Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag zonnige perioden maar koel
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing met vrachtauto

Toegevoegd: 22-08-2019, 16.12 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Een motorrijder is donderdagmiddag gewond geraakt toen hij in Hoek in botsing kwam met een vrachtwagen.


Het ongeluk gebeurde rond 15.05 uur bij de toegangsweg naar Elsta aan de Herbert H. Dowweg. Het slachtoffer is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De gewonde zou aanspreekbaar zijn geweest maar informatie over de aard en de ernst van het letsel is er niet.

De politie sloot na de aanrijding de weg ter plaatse af om onderzoek te kunnen doen. De verkeerspolitie is inmiddels ter plaatse. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ira (24-8-2019 om 00:40)
@de monsters, waar slaat die reactie nou weer op. Ten eerste wie zegt dat de vrachtwagenchauffeur niet fout was en ten tweede het is niet eens een racemotor. Ik ken de betreffende persoon niet, maar wat heeft die aan zo’n reactie. 90% van de automobilisten zit op zijn telefoon. Laten we daar eens iets aan doen.
de monsters loslaten op de bevolking (23-8-2019 om 12:09)
allemaal stoere jonges op hun racemotoren, je blijft ze van de weg schrapen. verbied gewoon van die aso producten zoals racemotoren want dat vermogen en die snelheden waar die voor gemaakt zijn mag men helemaal NERGENS in het openbaar rijden. de verkoop van die motoren is gewoon een aanzet tot crimineel gedrag maar de overheid keurt dit gewoon goed en laten de racemonsters los op de normale bevolking die zich wel aan de regels wil houden.
Cookie-instellingen beheren