Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Brand in gevangenis Torentijd Middelburg

Toegevoegd: 22-08-2019, 22.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de penitentiaire inrichting Torentijd in Middelburg heeft donderdagavond brand gewoed. Drie mensen zijn preventief onderzocht door de ambulancedienst maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.


De brandmelding kwam rond 21.20 uur binnen via een handmelder in het complex aan de Torentijdweg. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland woedde brand in één van de ruimtes in de inrichting. Bij de melding werd doorgegeven dat brand woedde in het cellencomplex.

De brand was binnen een half uur onder controle. Volgens de Veiligheidsregio was er veel rookontwikkeling. De brandweer heeft geventileerd en ging ter plaatse met twee blusvoertuigen en een ladderwagen. Tegen 22.00 uur was de brand geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren