www.hvzeeland.nl

Jongen mishandeld op Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 23-08-2019, 12.40 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 26-jarige man uit Kapelle is donderdagavond in Vlissingen aangehouden omdat hij bij het strand een 19-jarige jongeman zou hebben geslagen.

Een groepje jongeren zat rond 22.30 uur op het strand toen ze geschreeuw uit het water hoorden komen. Ze gingen een kijkje nemen en zagen een aantal mensen zwemmen. Op een gegeven moment kwam een man uit het water die achter hen aankwam en bedreigingen uitte. Het groepje besloot van het strand weg te gaan en ging daarom naar hun fietsen.

Dezelfde man volgde het groepje even later in een auto over de Boulevard Evertsen. Hij reed kort op het groepje fietsers en raakte volgens de politie één van hen op een haar na. Omdat de situatie dreigend overkwam werd de politie gewaarschuwd. Voordat deze arriveerde, was de bestuurder al uitgestapt, had hij één van de jongeren beetgepakt en hem een klap op zijn gezicht gegeven. De jongen kwam door de klap ten val.

Toen agenten arriveerden, zagen zij dat het slachtoffer opnieuw klappen kreeg. De verdachte kon p[ heterdaad worden aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar een cel. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd en neemt getuigenverklaringen op.